Leveringsvoorwaarden

De leveringsvoorwaarden van De Vliegende Fotograaf. Simpele regels en duidelijke taal. Misverstanden zijn praktisch onmogelijk.  

De leverings- en retourvoorwaarden van De Vliegende Fotograaf

De leverings- en retourvoorwaarden van De Vliegende Fotograaf zoals omschreven in Artikel 15 van de Algemene Voorwaarden.

Download hier de leverings- en retourvoorwaarden in PDF.

Hoewel de informatie die wij met zorg hebben verkregen bij iedere foto kunnen wij geen enkele garantie geven op de echtheid of passende tekst. 

Luchtfoto’s die in de beeldbank van de webshop zijn besteld worden nadat de klant de bestelling heeft betaald door De Vliegende Fotograaf bij de drukkerij in productie gezet. Nadat de drukkerij het/de product(en) heeft geproduceerd wordt de bestelling naar De Vliegende Fotograaf verzonden. Handmatig wordt de kwaliteit gecontroleerd en daarna volgt de verzending naar de klant. Om het milieu niet onnodig te belasten worden de verpakkingen zo veel mogelijk opnieuw gebruikt.

De levertijd van fysieke fotoproducten die in de beeldbank van de webshop zijn aangekocht variëren tussen de 10 en 15 werkdagen na betaling, dit is afhankelijk van de drukte bij de drukkerij. Bij eventuele drukfouten / beschadigingen kan deze termijn uitlopen. U wordt hierover per email of telefoon geïnformeerd. U heeft het recht om de bestelling te ontbinden als de levertijd de 30 dagen is gepasseerd. 

Let op! De bestelling van fysieke fotoproducten kunnen niet worden geretourneerd omdat het ten alle tijden maatwerk betreft. Het herroepingsrecht is bij deze dus niet van toepassing.

Mocht er ondanks de handmatige controle toch een fout of beschadiging aan het product worden geconstateerd, dan dient u dit binnen 48 uur na ontvangst te melden via email o.v.v. het factuurnummer. In dat geval heeft u recht om de bestelling te annuleren of u krijgt een nieuw product. 

U krijgt standaard 2 jaar garantie op uw product(en). Wij attenderen u erop dat de fotoproducten niet voor buitenshuis of slecht geïsoleerde ruimten geschikt zijn. Ook voor het optimale behoud van de kleuren dient u de fotoproducten niet in permanent zonlicht te hangen. Ook dient u voorzichtig te zijn met warmtebronnen. 

Kalenders die u aankoopt vanuit de webshop worden na betaling binnen 3 werkdagen aan u verstuurd. U heeft het recht zonder opgaaf van redenen de bestelling binnen 14 dagen te herroepen. De kalenders zijn geseald en deze seal mag worden verbroken, alleen dient u de kalender(s) zorgvuldig te behandelen en u mag deze ook niet beschrijven. U hoeft geen ingewikkeld formulier in te vullen tot het herroepen van de bestelling. Een bericht per email o.v.v. het factuurnummer is voldoende. De kosten van het retour zenden zijn voor rekening van de klant. Na retour ontvangst van de bestelling ontvangt u het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen terugbetaald op de rekening waarmee de bestelling is voldaan.

Fotoposters e.a. die u aankoopt vanuit de webshop worden na betaling binnen 3 werkdagen aan u verstuurd. U heeft het recht zonder opgaaf van redenen de bestelling binnen 14 dagen te herroepen. De fotoposters e.a. dient u zorgvuldig te behandelen en u mag deze ook niet beschrijven. U hoeft geen ingewikkeld formulier in te vullen tot het herroepen van de bestelling. Een bericht per email o.v.v. het factuurnummer is voldoende. De kosten van het retour zenden zijn voor rekening van de klant. Na retour ontvangst van de bestelling ontvangt u het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen terugbetaald op de rekening waarmee de bestelling is voldaan.

De aankoop van een digitaal bestand is definitief en kan niet worden geretourneerd en/of ongedaan worden gemaakt als de bestanden zijn verzonden.

Op deze leverings- en retourvoorwaarden is het Nederlands Recht van toepassing.

Opgemaakt te Leerdam op 1 december 2019