Blog #16 De vluchten worden opgeschort!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Leerdam, 29 augustus 2020.

De corona pandemie heeft een gigantische impact op onze samenleving. Ook wij hebben er erg veel last van! Door de anderhalvemeter samenleving is het vliegen soms wel, en soms niet toegestaan. Deze regels veranderen regelmatig. En de ene verhuurder hanteert andere regels dan de ander. Wel een mondkapje op of toch niet…

De afname van foto’s uit het archief is sterk gedaald en ook de aanvraag voor nieuwe foto’s is sterk afgenomen.

Om De Vliegende Fotograaf als levendig bedrijf te houden is er veel aandacht nodig, maar corona heeft een gigantisch effect op onze grote vliegpassie. Het uitblijven van klanten en de regelgeving heeft ons doen besluiten voorlopig geen nieuwe vluchten uit te voeren. COVID-19 moet eerst verslagen worden! Ons bedrijf blijft bestaan, en we staan voor u klaar als u echt de foto wilt hebben van uw project. Maar onze energie wordt voorlopig in andere projecten gestoken.

Uiteraard blijft onze webshop wel open, en we werken rustig door om onze (nog niet uitgezochte) foto’s verder te bewerken en aan onze winkel toe te voegen.