Blog #13 De Coronacrisis in Nederland

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Leerdam, 16 maart 2020.

We zitten in een crisis. De Coronacrisis heeft nu ook Nederland behoorlijk ontregeld. Onze eerste gedachte gaan uit naar de mensen die getroffen worden door de ziekte. Maar gezien de overheids maatregelen kunnen we niet anders dan beslissen de vluchten tot minimaal 6 april op te schorten. Vanuit verschillende hoeken komen berichten dat vliegtuig-verhuurders tot 6 april gesloten blijven.

Uiteraard blijft onze webshop gewoon geopend, en u kunt ook nog steeds een bericht sturen om uw object te laten fotograferen.

Gezien de enorme economische impact die dit met zich meebrengt moeten we onze verwachtingen voor 2020 bijstellen; het aantal te verwachten vluchten zal minder zijn dan vorig jaar. Maar zoals onze Minister-President zojuist heeft verteld: ‘We zijn een open land, en we moeten dit met z’n alle doen!’

 

UPDATE 25 maart 2020.

De overheid heeft nog verdere maatregelen genomen om het corona virus in te dammen. Nederland lijkt in een lock-down te gaan, maar we zijn al druk bezig om de eerste fotovlucht in april te kunnen uitvoeren. Wordt vervolgt…..

 

UPDATE 31 maart 2020

De overheid heeft de maatregelen verlengt tot en met 28 april 2020.

 

UPDATE 8 april 2020

De fotovluchten zijn tot nader orde opgeschort.