Blog #11 Hartelijk welkom op onze totaal vernieuwde website!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Leerdam, 21 december 2019.

2019 is zo goed als voorbij, het jaar is echt omgevlogen. We hebben met ons kleine team een enorme hoeveelheid werk verzet! Maar nu is het dan toch echt tijd om de totaal vernieuwde website met webshop te presenteren..!

Omdat we tijdens het vliegen alle informatie opslaan (cockpit voice recorder en GPS gegevens) kan achteraf heel eenvoudig worden berekend hoeveel uren (of minuten) we hebben gevlogen, hoeveel Nm (afstand in kilometers) we hebben afgelegd en hoe snel we gemiddeld hebben gevlogen.

~ Statistieken ~

Aantal maanden actief in de lucht: 9; februari t/m oktober
Aantal vluchten: 33
Aantal uur gevlogen: 38,5
Totale vliegafstand: 3350 Nm (6200 km)
Gemiddelde snelheid: 88 kn (162 km/u)
Brandstofverbruik: 1200 liter Avgass 100 LL
Aantal verschillende Cessna’s: 10
Aantal bezochte vliegvelden: 5
Aantal verschillende piloten: 7
Overland vluchten (van vliegveld A naar B): 6 / 33
IFR vluchten (vliegen op volledige controle Luchtverkeersleiding) 0
Bijzonderheden: geen

2019; het jaar waarin er een heleboel werd gedaan, waarin de definitieve koers van het bedrijf werd uitgezet, het jaar van nieuwe mensen ontmoeten en heel intensief vliegen.

Nu is het jaar bijna voorbij, de feestdagen staan voor de deur. Na een vertraging van meer dan 4 maanden tonen we u met trots onze totaal vernieuwde website, met webshop!

Er staan momenteel 150 luchtfoto’s online, maar er komen elke maand nieuwe foto’s bij. Want in ons archief zitten nog vele foto’s die nog niet uitgewerkt zijn en volgend jaar gaan we er weer volop tegenaan om nog veel meer luchtfoto’s te maken.

Ook nu direct beschikbaar: De Vliegende Fotograaf verjaardagskalender ‘Zeeland in vogelvlucht‘. Bestel snel en ontvang hem dit jaar nog thuis!