Blog #9 De webshop is in aantocht en de Zeeland kalender is op komst!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Leerdam, 10 oktober 2019.

Het vliegseizoen zit er bijna op, we hebben ontzettend veel gevlogen en nog veel meer foto’s gemaakt. 32 keer zijn we met het vliegtuig de lucht in gegaan en hebben we mooie beelden gemaakt van Nederland. 32 keer zijn we gelukkig weer veilig geland en we hebben meer dan 5500 foto’s kunnen maken. Maar de herfst is duidelijk ingetreden en eind oktober eindigt dit vliegseizoen voor ons. Stoppen we echt? Nee hoor, we vliegen gewoon door! Voor klanten die een foto van hun huis of bedrijf willen gaan we even in winterslaap, want in de winter staat de zon veel te laag voor mooie foto’s van huizen en bedrijfspanden. De komende winter worden er alleen freelance foto’s gemaakt en worden er weer de nodige vlieglessen genomen.

We gaan ons de komende 9 weken hard inzetten om de webshop af te ronden. Achter de schermen hebben we de afgelopen tijd heel hard gewerkt aan onze nieuwe webshop: de makkelijkste manier om luchtfoto’s te bestellen. Na de nodige oponthoud hebben we besloten de webshop nu definitief op 21 december te lanceren.

Vele webshops in Nederland worden ondergebracht bij een kant-en-klaar webshop bedrijf, maar wij hebben besloten onze eigen webshop te bouwen, en het heeft tot eind augustus geduurd tot alle technische aspecten op de juiste manier waren geïnstalleerd. Want we willen geen halve webshop, maar een hele!

We zijn met 2 personen de webshop aan het vullen met luchtfoto’s, van Friesland tot Zeeland! En los van de webshop, wordt de gehele site alvast klaargemaakt voor 2020! Een grote klus, waar veel moeite en veel geld in wordt gestoken, maar we zijn er van overtuigd dat dit project een succes gaat worden!

 

Zeeland verjaardagskalender

Vorig jaar gaven we een kleine oplage kalenders uit van de gemeente Vijfheerenlanden vanuit de lucht. Dit werd een succes en we hebben besloten om hier op verder te gaan. Door 7 uur boven Zeeland te vliegen in 2019 hebben we voldoende beelden gemaakt om een prachtige verjaardagskalender te maken met beelden uit de mooiste provincie van Nederland. Vanaf 20 december verkrijgbaar! De Vliegende Fotograaf verjaardagskalender – Zeeland in vogelvlucht – met een adviesprijs van €12,50.

Pre-orders kunnen al worden doorgegeven via ruud@devliegendefotoraaf.nl en ook voor tussenhandel zijn er mogelijkheden!