Blog #8 Terug op Rotterdam!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Terug op Rotterdam!

Het was alweer een aantal maanden geleden dat ik voor het laatst had gevlogen vanaf Rotterdam The Hague Airport. Door drukte op andere velden was het er in 2019 nog niet van gekomen, maar na een korte briefing kozen we op donderdag 8 augustus in de namiddag het luchtruim. Uitzonderlijke helderheid en een zicht van meer dan 50 kilometer gaven voor ons een ideaal beeld voor geweldige foto’s.  Met de nodige vertraging en oponthoud van de webshop grepen we nu onze kans om een hele serie foto’s te schieten in de regio Rijnmond.

Na de take-off in Rotterdam zette we eerst koers richting Zoetermeer en Leiden, waar we boven voormalig vliegveld Ypenburg naar de kust vlogen en vanuit daar werd koers gezet naar Hoek van Holland en de Maasvlakte.

Één rondje Maasvlakte was voldoende om de vlucht voort te zetten naar het centrum van Rotterdam.
Na wat zoeken naar de juiste beelden keerden we terug naar de luchthaven waar we nog een gezellige de-briefing hebben gedaan.

Dit was de 20e fotovlucht dit jaar, en ondertussen zijn we de 25 uur vliegen in 2019 al gepasseerd! Het streven is om dit jaar de 40 uur vliegen vol te maken, maar of dat ook gaat lukken is onbekend.

Ook in de zomervakantie gaan we ook altijd een paar dagen weg, en zodoende kwamen strandde we op Texel. Vanaf Texel Airport stegen we op 20 augustus op voor een fotovlucht naar Friesland.